Making Decision in Criminal Proceedings within a General Theory of Forensic Science in Romania - Zarafiu, Andrei
Najlepšie postupy rozhodovania v trestnom konaní v Rumunsku. Pravidlá a princípy forenznej vedy v rozhodovacom procese. Vplyv danej vedy na trestné konanie prostredníctvom spravovania a posudzovania dôkazov. Analýza trendov.