The Income-Assets Relationship for Farms Operating Under Selected Models in Poland - Grzelak, Aleksander
Skúmanie modelov fariem tradičných, priemyselných, udržateľných a organických. Použitie panelových modelov, ktoré boli založené na výsledkoch jednotlivých nepublikovaných údajov fariem v Poľsku, ktoré v rokoch 2004 až 2019 vykonávali poľnohospodárske účtovníctvo podľa princípov Farm Accounting Data Network (FADN). Poľnohospodárske podniky fungujúce podľa priemyselného modelu a ich jasný vzťah medzi príjmami a aktívami. Tradičné farmy a ich najmenej jasný vzťah medzi príjmami a aktívami.