Polish Draft Law on “Family Foundations” - Adamus, Rafał
Analýza návrhu zákona o rodinných nadáciách. Predstavenie všeobecného konceptu regulácie rodinných nadácií v Poľsku s najdôležitejšími aspektmi súkromno-právnej štruktúry.