Eko-inovácie ako cesta k ekologickej digitálnej ekonomike - Červeňová, Magdaléna, 1962-
Dôležitosť zelených technologických inovácií pre dosiahnutie zdravej rovnováhy trvalo udržateľného rozvoja v modernej ekonomike. Potenciál eko-inovácií a ekologická digitálna ekonomika. Eko-inovácie a podnikateľské prostredie na Slovensku.