Vplyv finančných trhov na komerčné poisťovne počas pandémie Covid-19 - Faybíková, Ivana, 1995-
Pandémia Covid-19 a komerčné poisťovne. Finančné trhy počas pandémie. Volatilita výmenných kurzov, výnosové krivky a úrokové sadzby.