Alternatívne prístupy k hypotéze efektívnych trhov, pozitívna spätná väzba a reflexivita - Vyletelka, Michal
Problém pozitívnej spätnej väzby a tzv. reflexivity (endogenity) pri skúmaní efektivity finančných trhov. Výskumy, ktoré na základe teórie komplexnosti vysvetľujú vznik cenových bublín a vytváranie viacerých tržných rovnováh pomocou heteroagentných modelov.