Na ceste k efektívnemu decentralizovanému štátu vybrané otázniky a výzvy - Klimovský, Daniel
Etapy, ktoré boli rozhodujúce z hľadiska decentralizácie smerujúcej k posilňovaniu územnej samosprávy. Kľúčové výzvy budovania efektívneho decentralizovaného štátu.