Syndrómy volebnej demokracie v kontexte komunálnych volieb starostu na Slovensku - Kováčová, Simona
Diverzita modelov obsadzovania funkcie starostu v európskych komunálnych systémoch. Deficity súčasného modelu volebného systému pre voľby starostu v podmienkach SR. Úvahy o možných zmenách volebného systému – hľadanie nového modelu voľby. Deficity volebnej demokracie - otázka odbornosti kandidáta na funkciu starostu v miestnej demokracii.