Význam znalostnej ekonomiky ako nástroja zvyšovania konkurencieschopnosti - Čajka, Peter
Konkurencieschopnosť v kontexte znalostnej ekonomiky. Globálna konkurencieschopnosť krajín. Automatizácia produkcie. Úloha vysokoškolského vzdelávania pri budovaní znalostnej ekonomiky. Význam vzdelávacích inštitúcií v regionálnom rozvoji.