Financovanie centier voľného času v roku 2022 - Veverková Konečná, Ingrid
Centrum voľného času je školským zariadením, vo voľnom čase zabezpečujúcim výchovno-vzdelávaciu, záujmovú a rekreačnú činnosť detí, rodičov a iných osôb do 30 rokov.