Pandemická pomoc a jej dôsledky pri vyčíslení základu dane roku 2021 živnostníka - Brnová, Miroslava
Pandemická pomoc poskytovaná v rámci aktívnych opatrení na trhu práce. Pandemická pomoc vyplácaná Ministerstvom kultúry SR.