Zamestnávanie osôb so zdravotným postihnutím a invalidných dôchodcov - Mičudová, Tatiana
Trh práce je trh, určený vzájomným vzťahom medzi ponukou práce a dopytom po práci. Niektoré skupiny osôb majú na trhu práce sťažené uplatnenie. Medzi tieto osoby sa radia aj občania so zdravotným postihnutím a invalidní dôchodcovia.