Výdavky na stravné podnikateľa ako daňový výdavok - Jambrichová, Silvia
Okruh daňovníkov, ktorí si môžu do daňových výdavkov uplatniť výdavky na vlastné stravovanie. Výška a preukazovanie stravného do konca roka 2021. Výška a preukazovanie stravného od začiatku roka 2022.