Daň z príjmov PO - príklady problematických okruhov - Vanková, Lucia
Vysvetlenie niektorých zložitejších okruhov otázok k dani z príjmov právnickej osoby a pomoc pri ich správnom posúdení vo vzťahu k zisteniu základu dane za príslušné zdaňovacie obdobie. Zdanenie príjmu z prerozdelenia kapitálového fondu z príspevkov. Zdanenie príjmu z prerozdelenia emisného ážia. Zahrňovanie goodwillu alebo záporného goodwillu do základu dane.