Demografická zmena na Slovensku a jej vplyv na striebornú ekonomiku - Sotáková, Kamila, 1996-
Strieborná ekonomika Slovenska a potreba analýzy spotrebiteľského správania staršej generácie. Faktory, ktoré vplývajú na dlhodobo pretrvávajúci trend starnutia populácie. Prehľad o príčinách vzniku dlhodobo pretrvávajúceho trendu zvyšovania indexu starnutia a potreby realizácie zmien na trhu.