Kompetencie zamestnancov pre potreby industry 4.0 - Olexová, Cecília, 1976-
Kompetencie zamestnancov, ktoré sú potrebné vzhľadom na meniace sa nároky na vykonávanie pracovných úloh vplyvom Industry 4.0, najmä v priemyselných podnikoch. Dôraz sa kladie na tzv. prenositeľné kompetencie, napr. všeobecné digitálne zručnosti, kritické myslenie, schopnosť riešiť problémy, kreativita, koordinácia, schopnosť pracovať v tíme a spolupracovať s inými ľuďmi. Vplyv industry 4.0 na trh práce.