Zmena podnikateľského prostredia v Taliansku, Indii a v Slovenskej republike vplyvom pandémie Covid-19 - Dolná, Mária, 1989-
Zhodnotenie dopadu pandémie Covid-19 na podnikateľské prostredie v Taliansku, Indii a v Slovenskej republike so zameraním sa na Index ekonomickej slobody s ohľadom na priebeh pandémie.