Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA - Chrobák, Marián, 1997-
Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA.