Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? - Ullerová, Natália
V marci 2022 prešli dva roky lockdownov a obmedzení, zasahujúcich hotelierstvo i gastronómiu. Dôsledky pandémie na brandžu hotelierstva a gastronómie. Prechodná zmena hotelierstva a gastronómie na niekoľko mesiacov, alebo trvalá zmena.