Vplyv pandemickej situácie na finančnú gramotnosť študentov Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach - Rudý, Stanislav, 1997-
Analýza a porovnanie finančnej gramotnosti študentov EUBA, Podnikovohospodárskej fakulty v Košiciach na bakalárskom a inžinierskom stupni štúdia - dotazníkový prieskum. Teoretické východiská finančnej gramotnosti.