The Way to Business Competitiveness: The Importance of Diversity Management and Teamwork Climate in Stabilizing of Employees - Jankelová, Nadežda, 1966-
Výskum zameraný na klímu tímovej práce ako sprostredkujúcej premennej, zmierňujúcej efekt najlepších praktík pri implementácii manažmentu diverzity a na jej potenciálnu mieru vplyvu na fluktuáciu zamestnancov v spoločnosti. Definícia manažmentu rozmanitosti. Uplatňovanie prístupov diverzity a inklúzie v podniku a optimálne prostredie pre tímovú prácu.