Najzamestnávateľom 2021 je Tesco - Alenová, Gabriela
Anketa zameraná na najlepšie hodnotené spoločnosti z hľadiska trhu práce. Víťazom roku 2021 sa stalo Tesco. O umiestnenie na najvyššej priečke rozhodol najmä dobrý kolektív. Kľúčová súčasť danej súťaže sú práve uchádzači, ktorí rozhodujú o celkových výsledkoch.