Budúcnosť obchodovania na sociálnych sieťach - Pápai, Martin
Presúvanie pozornosti z e-commerce priestoru na sociálne siete. Používatelia trávia čoraz viac času v aplikáciách na svojich smartfónoch, kde hľadajú inšpiráciu a konkrétne produkty. Značky by preto mali myslieť na kvalitnú stratégiu predaja na sociálnych sieťach, ktoré budú mať významné postavenie.