Examining Drivers and Outcomes of Corporate Social Responsibility in Agri-Food Firms - Martos-Pedrero, Antonio
Vplyv spoločenskej zodpovednosti podnikov na finančnú výkonnosť, imidž a reputáciu agropotravinárskych firiem. Orientácia na sociálne a environmentálne zodpovedné postupy a ich pozitívny vplyv na imidž, reputáciu a finančnú výkonnosť agropotravinárskych firiem.