The Relationships Between Productivity, Operational Risk, and Firm Performance - Chou, Chunhsin
Prehodnotenie vzťahu medzi produktivitou a výkonom pomocou modelu panelových dát v taiwanských potravinárskych firmách v období rokov 2008–2020. Význam inovácií v oblasti výskumu a vývoja, produktivity a prevádzkového rizika na výkonnosť firmy. Skúmanie výskumu a vývoja v oblasti inovácií, asymetrických efektov produktivity v rámci operačného rizika a prahovej hodnoty prevádzkového zisku.