Sustainable Development of the Intelligent Industry from Industry 4.0 to Industry 5.0 - Majerník, Milan, 1952-
Analýza efektov inteligentného priemyslu 4.0 na ekonomiku a spoločnosť v globálnom zmysle. Industry 5.0 a významný pokrok v automatizácii, robotizácii a digitalizácii imaginárnych procesov podporujúcich ekonomický rast so značnými rezervami a rizikami v sociálnej oblasti, ako aj vo vzťahu k trvalo udržateľnému rozvoju a klimatickým stratégiám, najmä v oblasti životného prostredia.