Jaká negativa může přinášet participace - Geregová, Markéta
Súvislosti možných negatívnych dopadov participácie pre pomáhajúce profesie, ako aj manažérov a vedúcich sociálnych služieb, ktorí chcú pracovať participatívne. Predchádzanie negatívnych vplyvov pri uplatňovaní participácie.