Různorodá pojetí komunitních center v současném diskurzu komunitní práce - Stanková, Zuzana
Aktivity a podpora komunitných centier ako ich uvádzajú súčasní realizátori komunitnej práce. Perspektivy, realizácia a metódy komunitnej práce. Previazanosť so sociálnymi službami. Výsledky výskumu.