Pomáha celý svet, no našli sa aj príživníci - Alenová, Gabriela
Obchodné reťazce spojili sily s neziskovými organizáciami a prostredníctvom verejných zbierok, uvoľnenia pracovných miest a finančnej podpory pomáhajú Ukrajine. Podvodníci na seba nedali dlho čakať a krátko po začiatku konfliktu vzniklo množstvo falošných humanitárnych zbierok. Aké sú možnosti na overenie legitimity daných zbierok. Darcovský systém SR pre Ukrajinu.