Holistic Human Resource Management as a Tool for the Intergenerational Cooperation and Sustainable Business - Vrabcová, Pavla
Budovanie zodpovedného a udržateľného riadenia ľudských zdrojov. Snaha o znižovanie medzigeneračných konfliktov medzi zamestnancami. Medzigeneračná spolupráca v čase pandémie COVID-19. Prístup organizácií k implementácii age managementu - výskum v poľnohospodárskych a lesníckych organizáciách v Česku.