Agriculture Export Variety and the Short and Long Run Impact on Agriculture Export - Andrei, Tudorel
Zisťovanie, do akej miery mal vstup do EÚ vplyv na zvýšenie rôznorodosti exportu agropotravinárskych kategórií pre dve východoeurópske krajiny - Rumunsko a Bulharsko. Vplyv zmien v rôznorodosti exportu agropotravinárskych kategórií na dynamiku objemu exportu agropotravinárskych produktov pre tieto dve krajiny.