Implementation of Talent Management and Design of an Integrated Model in Slovak Organizations - Harničárová, Michaela
Úroveň implementácie talent manažmentu v slovenských organizáciách - prieskum medzi 124 slovenskými organizáciami, ktoré pôsobia v strojárskom, drevospracujúcom, odevnom a stavebnom priemysle. Z výsledku výskumu vyplýva, že ak si slovenské organizácie chcú zachovať svoju konkurencieschopnosť v budúcnosti, musia sa zamerať na talentovaných a vysokovýkonných zamestnancov, lebo len títo zamestnanci dokážu poskytnúť a jednoducho implementovať potrebné inovácie odovzdávaním svojich vedomostí a zručností menej talentovaným zamestnancom.