Ochrana osobných údajov verzus právo na informácie v kontexte prevažujúceho verejného záujmu - Ivančík, Ján
Ochrana osobných údajov fyzických osôb a oprávnený záujem verejnosti na kontrole vecí verejných sa často dostávajú do vzájomnej konfrontácie. Poukázanie na vývojové trendy v judikatúre najvyšších slovenských súdnych autorít v skúmanej oblasti a identifikácia limitov analogického použitia analyzovaných súdnych rozhodnutí. Ochrana v minulosti zverejnených osobných údajov.