Trh krváca, cena pšenice láme rekordy - Alenová, Gabriela
Obchod s poľnohospodárskymi komoditami bojuje s množstvom problémov. Kritická situácia sa prejavuje na nedostatkom zamestnancov či cenovými výkyvmi. Začali sa hľadať náhradné riešenia, ktoré boli donedávna relatívne drahé. Aká je budúcnosť inflácie.