Pandemický marazmus strieda krutosť vojny - Alenová, Gabriela
Svet bojuje s krízami všetkých druhov. Tie na seba nadväzujú a vzájomne sa ovplyvňujú. Bývanie a potraviny patria medzi oblasti, na ktoré Slováci míňajú najväčšiu časť svojich úspor. Nikomu to neustále zvyšovanie neprospieva, spotrebitelia preukazujú výraznú citlivosť na zmeny či výkyvy trhov. Skúmanie potravinovej bezpečnosti v SR.