The Perception of Important Aspects of Personnel Management in SMEs - Belas, Jaroslav
Malé a stredné podniky (MSP) sa vo všeobecnosti považujú za flexibilnú, efektívnu a progresívnu súčasť ekonomického systému na celom svete. Personálny manažment je neoddeliteľnou súčasťou každého podnikania, pričom jeho význam spočíva v systémovom riadení ľudských zdrojov, ktoré by malo zabezpečiť komplexné a efektívne riadenie ľudského kapitálu v spoločnosti. Prezentácia a kvantifikácia dôležitých faktorov personálneho manažmentu v segmente MSP - empirický výskum na Slovensku prostredníctvom online dotazníka na vzorke 250 respondentov.