Unemployment in Slovakia During the COVID-19 Pandemic - Masárová, Jana
Vývoj zamestnanosti a nezamestnanosti v prvej až tretej vlne pandémie COVID-19 v Slovenskej republike. Nepriaznivý vplyv šírenia COVID-19 na trh práce. Analýza časových radov vývoja trhu práce podľa vzdelania, posledného zamestnania a odvetví priemyslu.