Demographic Developments in the SR in Context of the Labour Market Impact - Žárská, Veronika
Väčšina vyspelých krajín sa v posledných desaťročiach musela vysporiadať s demografickými zmenami, ktoré majú dopad na fungovanie celej spoločnosti. Analýza vybraných demografických ukazovateľov ako je štruktúra obyvateľstva podľa produktivity, pôrodnosti, úmrtnosti či vzdelanostnej úrovne obyvateľstva a definícia dopadu ich vývoja na fungovanie spoločnosti. Demografické zmeny na Slovensku.