Skúsenosti sestier pri poskytovaní ošetrovateľskej starostlivosti pacientom iných etník na Slovensku - Popovičová, Mária
Skúsenosti sestier pri poskytovaní ošetrovateľskej starostlivosti pacientom iných etník. Pre získanie potrebných informácii bola využitá existujúca dostupná odborná literatúra a neštandardizovaný dotazník. Výskum bol realizovaný v nemocniciach na lôžkových oddeleniach. Respondentmi výskumu bolo 110 sestier. Na overenie hypotéz vo výskume bol použitý Chíkvadrat test.