Kontrolné právomoci valného zhromaždenia spoločnosti s r. o. - Čurila, Dušan
Valné zhromaždenie v spoločnosti s ručením obmedzeným a jeho kontrolné právomoci. Konflikty v spoločnosti s ručením obmedzeným. Kontrolný status valného zhromaždenia. Personálna politika v s. r. o. Zmena interných dokumentov v spoločnosti s r. o. Žaloba o neplatnosť uznesenia valného zhromaždenia. Spoločnosť s. r. o. s jediným spoločníkom.