Vzdelávanie detí cudzincov jazykové kurzy - Pivarníková, Oľga
Situácia vo vzdelávaní detí cudzincov v súvislosti s vojnovým konfliktom na Ukrajine. Definícia pojmov: cudzinec, dočasné útočisko. Postupy riaditeľa pri prijímaní žiaka - utečenca. Personálne zamezpečenia jazykového kurzu a priestorové a materiálno-technické vybavenie učební.