Chyby riadiacich pracovníkov a učiteľov pri hodnotení - Soroková, Tatiana
Chyby hodnotenia sa vzťahujú na osobu hodnotiaceho, jeho vnímanie a podvedomé procesy. Tie najčastejšie vyplývajú z osobnostných vlastností a statusu hodnotiaceho, zo zámerov, systému registrovania a spracovania informácií a z variability konkrétneho sociálneho prostredia. Pramene a prehľad najčastejších chýb v hodnotení.