Vplyv štvrtej priemyselnej revolúcie na organizačnú transformáciu podniku - Puhovichová, Diana, 1994-
Problematika organizačnej transformácie podnikov v ére Priemysel 4.0. Definovanie pojmu Priemysel 4.0 a jeho vplyv na organizačnú transformáciu podniku. Organizačné štruktúry spoločnosti reagujúce na požiadavky priemysel 4.0, potreba zavedenia decentralizácie a aktívna účasť pracovníkov na rozhodovacom procese.