[Právo v medzinárodnom obchode] - Brocková, Katarína, 1976-
Recenzia na vedeckú monografiu "Právo v medzinárodnom obchode", ktorá sa venuje analýze právnych aspektov medzinárodného obchodu. Monografia je rozdelená do desiatich častí, v ktorých autori analyzujú teoretické východiská práva v medzinárodnom obchode ako aj spôsoby jeho praktickej aplikácie.