Boj proti dezinformáciám týkajúcich sa pandémie koronavírusu na úrovni Európskej únie - Ivančík, Radoslav
Nebezpečenstvo šírenia dezinformácií a konšpiračných teórií pre Európsku úniu, ktoré sa zintenzívnilo s prepuknutím pandémie Covid-19. Východiská pre boj s dezinformáciami. Geopolitické dimenzie pandémie.