Pandemic Covid 19 and Its Impact on Creative Industry Clusters in Slovakia - Gajdová, Denisa, 1977-
Analýza klastrov v kreatívnom a kultúrnom priemysle na Slovensku a ich inovatívny potenciál. Podniky pôsobiace v kultúrnom a kreatívnom priemysle v rámci jednotlivých regiónov Slovenska. Vplyv pandémie COVID-19 na klastre v kreatívnom priemysle.