Informačné technológie v malých a stredných podnikoch - Bednarčíková, Diana, 1996-
Informačné technológie a ich vplyv na podnikanie a ich využitie v podnikateľských subjektoch. Charakteristika malých a stredných podnikov s ohľadom na informačné technológie. Konkrétne oblasti aplikácie a využitia informačných technológií v malých a stredných podnikoch. Distribúcia celosvetového odvetvia informačných technológií v rokoch 2019-2022 podľa regiónov. Typy hardvérových a softvérových výdavkov malých a stredných podnikov.