Kvalita ako výraz, disciplína a podmienka rozvoja výrobných a logistických procesov v podniku - Dupaľ, Andrej
Prehodnocovanie pojmu kvalita ako výraz, disciplína a podmienka výrobných a logistických procesov v podniku. Pojem kvalita v súvislostiach s elementárnymi a dispozitívnymi prvkami v manažmente výroby a logistiky a s tacitnými poznatkami, znalosťami a úlohou procesného manažmentu v danej oblasti. Zdokonalovanie rozvojových procesov prostredníctvom štandardizácie, normalizácie, unifikácie a dedičnosti, automatizácie a digitalizácie výrobných a logistických procesov.