Effects of Theft on the Critical Path of Construction Projects - Haas, Oliver
Identifikácia a zhodnotenie vplyvu krádeže o ostatných rušivých a zdržujúcich premmených na dátum dokončenia stavebných projektov. Výskum pokrýva celosvetové vedecké časopisy a literatúru prostredníctvom korelačnej analýzy dát. Výsledky môžu poslúžiť ako prevencia pri projektovom riadení.