KPIs as an Improvement Measure of Occupational Safety and Health Managment - Dehghani, Arman, 1977-
Optimalizácia výkonu manažmentu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (OSH- Occupational Safety and Health/BOZP) pomocou integrácie KPI (kľúčové ukazovatele výkonnosti) relevantných pre BOZP v spoločnosti. Kľúčové ukazovatele výkonnosti a ich vlastnosti.